Beyonce s-a alaturat campaniei lui Michelle Obama impotriva obezitatii infantile si promoveaza dansul ca o modalitate foarte distractiva si eficienta de a face miscare.

Cantareata s-a alaturat miscarii “Let’s Move! Flash Workout” din luna martie a acestui an, iar acum a scos pe piata un videoclip in care se misca exact ca o instructoare de aerobic.

In noul videoclip, cantareata propune niste miscari simple si rapide, care sa te ajute sa arzi in doar 4 minute suficiente calorii cat sa iti tonifiezi musculatura, scrie Perfecte.ro.

Versurile sustin si ele miscarea: "Sa te vad cum alergi / ridica-ti genunchii inspre cer", "Putina transpiratie nu a ranit pe nimeni niciodata / Nu sta acolo lipit de perete / toata lumea sa-si miste corpul".


Prima Doamna a Americii, Michelle Obama, a demarat o ampanie de promovare a unei metode amuzante de lupta impotriva obezitatii la copii, invitand-o si pe Beyonce sa i se alature.

Beyonce Knowles a fost cooptata de catre Michelle Obama in noua sa campanie oficiala "Let's Move!" (Hai sa ne miscam!), ce are ca scop rezolvarea epidemiei de obezitate care a invadat noua generatie, scrie 9AM.RO.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.