Se pare ca in asteptarea copilului, prima doamna a Frantei si-ar fi anulat participarea la festivalul de film de la Cannes si a amanat lansarea noului sau album.

Cuplul prezidential francez s-a casatorit in 2008 si si-a exprimat de mai multe ori dorinta de a avea un copil. Daca aceasta sarcina se confirma, acesta ar fi al patrulea copil pentru presedintele francez si cel de-al doilea pentru Carla Bruni, conform revistei franceze Closer.

  • Sotia presedintelui Frantei mai are un baiat in varsta de 10 ani dintr-o relatie anterioara.

Potrivit MEDIAFAX, Carla Bruni Sarkozy (nascuta Gilberta Bruni Tedeschi la 23 decembrie 1967 in Torino) este cantareata, fost fotomodel italian, care in anul 2008 a primit cetatenia franceza. [[VIDEO] Doua secunde cu Carla Bruni-Sarkozy, in "Midnight in Paris"]

In 2002 a inregistrat, in limba franceza, albumul muzical "Quelqu'un m'a dit", care a avut un succes deosebit, mai ales in Franta si Elvetia. In 2008 s-a casatorit cu presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.