Casatoria dintre Printul William si Kate Middleton va putea fi urmarita in direct pe internet, devenind prima nunta regala din Marea Britanie transmisa in acest fel.

Astfel, evenimentul din 29 aprilie va putea fi urmarit pe site-ul YouTube Royal Channel, care contine si un registru virtaul de nunta prin intermediul caruia oricine poate sa transmita cuplului regal mesaje de felicitare sub forma de clipuri video, scrie news.yahoo.com.

"In urma cu mai bine de 50 de ani, nunta dintre Printesa Margareta si Antony Armstrong-Jones a fost prima nunta regala transmisa in direct la televizor si a fost urmarita de peste 20 milioane de telespectatori. Nunta dintre William si Kate va fi prima nunta regala ce va fi transmisa in direct prin intermediul internetului”, scrie blogul Google special creat pentru nunta regala

Familia regala britanica, acuzata in trecut ca a pierdut contactul cu Marea Britanie moderna, foloseste in ultima vreme tot mai mult internetul si o multime de aplicatii media.

Fotografii de la nunta regala vor fi postate pe site-ul de partajare de imagini Flickr si anunturile din ziua nuntii vor fi publicate pe site-ul oficial al casatoriei regale, scrie mediafax.ro.

La randul sau, contul @ClarenceHouse posteaza pe Twitter actualizari in direct din ziua nuntii, ce vor fi integrate in blogul live postat pe site-ul YouTube. Mirii vor putea fi felicitati de fani pe Twitter.

Familia regala si-a creat o pagina si pe reteaua de socializare Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.