Cantaretul va fi audiat de ofiterii Sectiei 10 Politie din Capitala, in urma plangerii pe care a depus-o impotriva sotiei sale, Oana Zavoranu, referitoare la distrugerea locuintei.

De asemenea, el va fi amprentat pentru excludere din cercul suspectilor, dupa ce a sustinut ca Oana Zavoranu si "alte persoane necunoscute" au intrat in locuinta lui si au luat mai multe obiecte de mobilier. Politistii vor diferentia, astfel, amprentele lui Pepe din locuinta in care se fac cercetari, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca.

Pepe a depus, luni, o plangere la Sectia 10 Politie, pentru distrugere, reclamatie care vine dupa ce Oana Zavoranu a strans toate bunurile din locuinta conjugala pe care a parasit-o.

Politistii au mers, luni, la locuinta din strada Calarasi, din sectorul 3 Bucuresti, pentru a face constatarea la fata locului si a ridica probe, urmand a fi audiati martori, Oana Zavoranu si alte persoane.

In plus, Pepe solicita despagubiri de 100.000 de lei Oanei Zavoranu pentru declaratiile defaimatoare la adresa sa, Judecatoria sectorului 1 Bucuresti stabilind ca termen de judecata al cererii data de 18 noiembrie.

Cantaretul Pepe considera ca afirmatiile sotiei sale i-au lezat imaginea.

In 10 martie, Oana Zavoranu a depus cererea de divort de Ionut Pascu, la Judecatoria Sectorului 3, ea afirmand ca, desi s-au iubit, nu mai este nicio sansa de impacare.


Oana Zavoranu este insarcinata


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.