Jumatatea din "La Familia" a vorbit despre noul sau album, dar si despre droguri, legale si ilegale, in emisiunea "Alarma" de la Pro FM.

Sisu a abordat fara ocolisuri subiectul consumului de substante interzise, spunand, printre altele, ca multi prieteni de-ai lui au murit din aceasta cauza sau sunt foarte bolnavi, adaugand ca "parintii ar trebui sa isi invete copiii ca absolut orice exces este periculos. Pana si banii sau mancarea in exces sunt daunatoare", citeaza MEDIAFAX.

El a lamurit cateva lucruri despre substantele asa-numit legale sau etnobotanice, pe care le-a declarat cu mult mai periculoase, adaugand ca efectul acestora este o moarte sigura intr-un timp mult mai scurt.

"Consumul acestor produse este ca si cum ai merge acasa si ti-ai injecta soda caustica. Iti pulverizeaza totul pe dinauntru", a precizat Sisu.

Artistul si-a lansat noul album, "Temnita luminii" in aceasta dimineata, la Pro Fm.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.