Alaturi de Russell Simmons si serialul True Blood, celebrul cantaret Ricky Martin a fost premiat la gala Gay Lesbian Alliance Against Defamation (GLAAD).
Gala GLAAD, care premiaza cele mai bune reprezentari ale comunitatii gay in media, filme sau muzica, l-a premiat pe Ricky Martin pentru curajul de a aparea in emisiunea "The Oprah Winfrey Show", unde a vorbi despre momentul in care a decis sa recunoasca public ca este homosexual, dar si despre viata ca tata de gemeni, scrie BBC.

Printre laureatii galei GLAAD s-a mai numarat si mogulul din domeniul muzical Russell Simmons, care a primit trofeul Excellence in Media Award, formatia americana Scissor Sisters, premiata pentru albumul “Night Work”, siteul Essence.com dar si articolul “Ce se intampla cand cand iti gasesti pe EL… si EL nu este asa cum te asteptai?” din revista “O”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.