Oana Zavoranu a depus cererea de divort de Ionut Pascu (Pepe), joi, la Judecatoria Sectorului 3, ea afirmand ca, desi s-au iubit, nu mai este nicio sansa de impacare.
"Viata merge inainte", a spus Oana Zavoranu, dupa depunerea cererii de divort. Referitor la divort, ea a spus ca nu este nici pe departe un motiv de bucurie, situatie intalnita in cazul "oricarui cuplu care s-a iubit foarte mult".

"Nu exista nicio sansa de impacare. Cred ca si el (Pepe - n.r.) simte la fel. Presupun, nu pot vorbi in numele lui", a declarat Oana Zavoranu, potrivit MEDIAFAX.

Potrivit acesteia, faptul ca ea a fost cea care a introdus actiunea de divort este "o lovitura de teatru" la care sotul sau nu se astepta si ca initiativa demersului este "satisfactia sa".

"Pepe si-a dorit foarte mult un copil, dar cred ca sunt mai multe adunate, nu este o vina capitala din acest motiv", a spus Oana Zavoranu.

Aceasta a precizat ca in timpul casniciei, ea si Pepe au stiut tot timpul unde se afla celalalt si ca a existat incredere. De altfel, ea a spus ca Pepe este barbatul vietii sale, dar ca "amicitia dupa dragoste mare este o prostitutie psihica".

Oana Zavoranu a declarat, miercuri, ca decizia de separare a fost luata de comun acord. "O sa facem acest lucru la modul civilizat, pentru ca a fost o relatie sincera, plina de pasiune si dragoste", a declarat Oana Zavoranu.

Ea a precizat ca sunt mai multe aspecte care in timp au dus la deteriorarea relatiei lor. "Sunt mai multe aspecte care tin de noi ca persoane, de viata in cuplu. Au aparut diverse probleme care au dus la asta", a spus Oana Zavoranu.

Intrebata daca exista sanse sa se impace cu sotul ei, Oana Zavoranu a spus: "Nu as putea sa fac pronosticuri daca o sa ne impacam. Nesperat de multi oameni isi doresc ca noi sa ne impacam (...) Asta inseamna ca am fost un etalon (ca relatie, n.r.)".

  • Ce spune Pepe despre despartirea de Oana Zavoranu
Pepe a fost invitat miercuri in emisiunea Happy Hour de la Pro TV, unde a vorbit despre motivele divortului de Oana Zavoranu, informeaza televiziunea. Cantaretul a declarat la Happy Hour ca motivul principal al despartirii dintre el si Oana Zavoranu este disputa pe care aceasta o are in justitie cu mama ei.
Citeste si:
Oana Zăvoranu, părăsită de Alex Ashraf când a rămas fără bani. Ce a...
Oana Zăvoranu, părăsită de...

"Soacrei ii urez la multi ani chinuiti prin procese. Mare parte dintre problemele noastre au fost cauzate de procese. Ea a deconectat-o pe Oana de la dragostea noastra. La inceput, dragostea noastra a fost plina de sacrificii, am trecut peste toate impreuna. Oana a inceput apoi sa se gandeasca la problemele cu Marioara si nu s-a mai gandit la mine ".


Un alt motiv care i-a despartit pe cei doi a fost faptul ca Pepe si-a dorit copii, iar Oana nu. "Eu vreau un copil, ea nu. Daca voia un copil il avea si am constientizat ca nu-l vrea nici pe viitor. Sunt suparat ca nu am mai avut rabdare, dar m-am plictisit".

Intrebat de Catalin Maruta ce-i doreste Oanei pe viitor, Pepe a spus: "Oanei ii doresc echilibru, dragoste, initiativa si numai bine".

Oana Zavoranu si Ionut Pascu (Pepe) au decis sa divorteze, cei doi cantareti, care sunt impreuna de opt ani, declarand pentru MEDIAFAX ca nu exista sanse sa se impace.

Citeste si:
Cum se înțelege Pepe cu mama fiicelor sale, Raluca Pastramă, la 3...
Cum se înțelege Pepe cu mama...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.