Oana Zăvoranu a fost părăsită de Alex Ashraf când a rămas fără bani, iar despre acest aspect a vorbit chiar vedeta într-un interviu pe care l-a acordat recent. Iată ce a mai povestit despre amanta fostului soț!

Oana Zăvoranu, părăsită de Alex Ashraf la greu

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au divorțat, după mai bine de șapte de relație. Se pare că situația dintre ei nu mai era deloc una bună de aproximativ un an și jumătate, timp în care el petrecea mai mult timp cu amanta decât acasă, după spusele brunetei. Vedeta este foarte supărată pe situație, pentru că și-a dat seama din prima ce fel de femeie este cea lângă are el a ales să stea, dar mai ales din cauza faptului că a cheltuit cu ea 162 de mii de euro din conturile sale, pentru a-i lua casă, mașină, mobilă și, nu în ultimul rând, pentru a-și face operații estetice.

Bruneta este conștientă că Alex Ashraf a început să se îndepărteze de ea ușor, ușor, în momentul în care a început să aibă probleme financiare. Oana Zăvoranu are mare încredere că va depăși și acest moment greu din viața sa, deși a rămas singură.

După atât de mult timp în care au fost împreună, ea consideră că ar fi trebuit să lupte, să treacă peste avest hop unul lângă celălalt, dar el a preferat ca din banii pe care îi aveau la comun să cumpere un apartament pentru amanta sa pe care tot el a fost cel care l-a mobilat și la utilat. Nu i-a venit să creadă că bărbatul pe care l-a iubit și în care a avut atât de mare încredere a lăsat-o la greu.

“De când nu am mai avut bani a început să își facă ‘culcușul’ pentru plecarea pe care o gândea. Fiind sigur că aici nu o să mai fie mare lucru. Da, eu trec printr-o situație mai delicată, dar peste care voi trece și o voi rezolva. El nu putea pune umărul împreună. A preferat din banii comuni care veneau să îi cumpere ei un apartament pe care l-a renovat, mobilat, utilat. Posibil și ăsta să fie un motiv real (nr. faptul că ea se confruntă cu probleme financiare) pe care l-a luat foarte atent în calcul”, a declarat Oana Roman, potrivit fanatik.ro.

Citeste si:
Lora și Ionuț Ghenu, planuri serioase pentru 2024: „Doamne ajută,...
Lora și Ionuț Ghenu, planuri...

Oana Zăvoranu consideră că fostul ei soț nu a cunoscut-o niciodată cu adevărat, iar în această situație doar trebuia să aibă răbdare și nimic mai mult.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Septembrie 2023 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.