Oana Zăvoranu i-a făcut o declarație de dragoste partenerului ei de viață, la scurt timp după ce acesta a fost surprins în compania unei alte femei. Mai mult de atât, ea le-a dat și un sfat urmăritorilor ei de pe Instagram.

Ce a scris Oana Zăvoranu pe Instagram

Deși păreau că o căsnicie fericită și lipsită de probleme, se pare că lucrurile nu mai stau atât de bine între Oana Zăvoranu și partenerul ei de viață, Alex Ashraf. Toate neînțelegerile dintre cei doi soți ar fi pornit din cauza unor imagini cu afaceristul în compania unei alte femei, care au circulat pe internet în ultima vreme. Se pare că bărbatul ar fi petrecut toată noaptea în compania persoanei cu pricina, în locuința ei, dar a refuzat să ofere orice fel de informație despre cele petrecute în casa aceea, spunând doar că subiectul nu este de interes și că refuză să discute cu oricine despre asta.

Fanii lui și ai frumoasei sale partenere de viață au fost șocați de cele întâmplate, pentru că nu se așteptau la o asemenea situație și au fost la rândul curioși să afle ce au de zis fiecare dintre ei. Oana Zăvoranu nu a vorbit nici ea despre ceea ce s-a scris și nici nu a comentat imaginile în care soțul ei petrecea timp de calitate cu altcineva, dar a surprins pe toată lumea cu un Story, pe care l-a făcut pe contul ei de Instagram.

Ei bine, vedeta i-a făcut o declarație de dragoste soțului ei, după ce s-a spus că vor divorța. Ca de fiecare dată, ea a reușit să le închidă gura haterilor, mai ales că și-a sfătuit fanii să aibă încredere doar în spusele sale, nu în ale altora. Rămâne de văzut care este adevărul în cazul celor doi, dar cert este că lucrurile nu merg deloc într-o direcție bună.

Sursa foto (c): Oana Zavoranu/InstaStory

„Vă pup și vă iubesc... Și să nu mă credeți decât pe mine!!! Alex Ashraf știi că ești inima mea, da? Doar noi doi.”, a transmis Oana Zăvoranu, la Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Ianuarie 2023 - 02 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.