Alex Ashraf a fost surprins în compania unei alte femei, iar la scurt timp după aceea i s-au cerut și niște explicații în acest sens, moment în care a refuzat să ofere orice fel de declarație despre tot ceea ce s-a întâmplat. Câteva ore mai târziu, partenera lui a postat un mesaj, pe social media, care le-a dat de gândit internauților.

Alex Ashraf a fost surprins în compania alteia

Zilele acestea, Alex Ashraf a fost surprins de către paparazzi în compania unei alte femei și deși a fost rugat să comenteze acest aspect, a refuzat să o facă. Bărbatul este căsătorit cu Oana Zăvoranu de ani buni, cei doi au parte de o căsnicie în care totul le merge de minune, se ajută reciproc și își sunt alături atât în momentele bune, cât și în cele aflate la polul opus sau cel puțin asta au dat de înțeles până acum. Ori de câte ori a fost nevoită să vorbească despre relația ei și despre partenerul ei de viață, „Querida” a avut numai cuvinte de laudă la adresa acestuia, el fiind bărbatul pe care l-a învățat atât de multe lucruri și de la care a avut atâtea de învățat la rândul ei.

Având în vedere că se bucurau de o căsnicie frumoasă și liniștită, oamenii au fost de-a dreptul șocați în clipa în care au început să circule pe internet imagini în care Alex Ashraf petrecea timp în compania unei alte femei. Asta nu este tot. Se pare că aceștia s-au îndreptat către casa femeii cu pricina, unde au petrecut întreaga noapte, fapt pe care a refuzat, de asemenea, să îl comenteze.

Oana Zăvoranu nu a vorbit nici ea public despre imaginile respective, dar a postat un mesaj emoționant și cu subînțeles, pe contul său oficial de Instagram. Vedeta și-a sfătuit fanii să aibă foarte mare grijă de tot ceea ce au și anume minte, trup, inimă și suflet, pentru că doar pe ele le au de la Dumnezeu și de la părinții, iar fanilor le este greu să își imagineze ce se află în sufletul ei, având în vedere situația.

Citeste si:
Războinicii nu au reușit să scape de Maria Lungu. Care a fost...
Războinicii nu au reușit să...

„Aveți grijă mare de tot de tot ce aveți... Adică suflet, minte, inimă și trup. Ele sunt de la Dumnezeu și părinți”, a transmis Oana Zăvoranu, pe contul său oficial de Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Ianuarie 2023 - 04 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.