Oana Zăvoranu și Oana Roman s-au judecat pe bani grei, după ce fiica lui Petre Roman a decis să își caute dreptatea în instanță alături de alte persoane publice, după ce actrița a pus la cale demascarea lor, în mediul online, în emisiunea sa de pe YouTube.

Câți bani va primi fiica lui Petre Roman de la Oana Zăvoranu

Acum ceva timp, emisiunea Oanei Zăvoranu de pe canalul ei de YouTube făcea furori în rândul tinerilor care se amuzau copios pe seama spuselor sale. Actrița și-a dorit să le arate celor care o urmăresc cum sunt păcăliți de multe dintre vedetele din România, care după părerea sa, nu voiau altceva decât să le vândă tot felul de produse, dându-le coduri de reducere și pretinzând că se gândesc la ei. Acesta este doar un exemplu, fiindcă vedeta aborda mult mai multe subiecte de interes.

Una dintre vedetele pe care le pusese pe lista neagră a fost nimeni alta decât Oana Roman. Filmările în care făcea glume pe seama ei, dar și zecile de Story-uri deveniseră virale pe toate platormele, iar fiica lui Petre Roman nu a mai suportat lucrurile acestea, așa că a decis să o dea în judecată. Deși mulți ar fi zis că Zăvo va fi cea care va câștiga, deorece nu făcuse nimic greșit, fiica lui Petre Roman a fost cea care a câștigat războiul, ”Querida” fiind nevoită să îi plătească daune materiale.

”Obligă pârâta (Oana Zăvoranu, n. red. ) să înceteze răspândirea, pe orice cale, de afirmaţii defăimătoare la adresa reclamantei (Oana Roman, n. red.), fie prin referire directă la numele reclamantei, fie prin utilizarea unor apelative sau descrieri care fac referire la persoana reclamantei, precum şi să înceteze desfăşurarea de acţiuni defăimătoare la adresa reclamantei, prin intermediul reţelelor online de socializare sau prin alte mijloace, de natură să încalce drepturile reclamantei la viaţa privată, demnitate, onoare şi reputaţie.

Obligă pârâta să şteargă de pe conturile sale deschise pe reţelele de socializare (Facebook, Instagram, YouTube) toate materialele care au conţinut calomnios la adresa reclamantei”, se arată în decizia magistraților Tribunalului București

Citeste si:
Oana Zăvoranu, părăsită de Alex Ashraf când a rămas fără bani. Ce a...
Oana Zăvoranu, părăsită de...

Astfel, partenera de viață a lui Alex Ashraf este nevoită să scoată din buzunar suma de 25.000 de euro, aceasta reprezântând daunele morale, pentru că a jignit-o pe Oana Roman. Momentan, niciuna dintre cele două rivale nu a dat vreo declarație în acest sens, dar fanii lor încă așteaptă cu sufletul la gură.

”Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 25.000 lei daune morale. Respinge în rest cererea, ca neîntemeiată. Respinge cererea pârâtei privind cheltuielile de judecată, ca neîntemeiată. Cu recurs în 30 zile de la comunicare; cererea de recurs se depune la Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti”, se mai arată în sentință.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Ianuarie 2023 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.