Artistul a spus la "Un Show pacatos" de ce a decis sa se desparta de Oana Zavoranu, desi o iubeste: "De sapte ani ii spuneam Oanei ca vreau un copil, ea ma punea sa ma uit in sus. Cand voiam sa ne iubim, ea imi vorbea despre procesele cu mama sa".
"I-am spus ca poate pierde procesele, dar pe mine nu ma va pierde niciodata. Eu am vrut o sotie, nu o straina care sa ma intrebe daca a sunat avocatul", i-a declarat Pepe lui Dan Capatos, dupa discutia lunga purtata de ei.

"Daca ma mai iubeste, sa ma lase sa imi traiesc viata in continuare fara ea. Sper sa fie inteligenta si sa faca in asa fel incat sa putem ramane prieteni. Eu i-as fi oferit orice. Imi pare rau doar ca Dumnezeu nu mi-a putut oferi mie mai multa rabdare. Imi pare rau ca nu i-am oferit mai mult, ca nu am putut sa indur mai mult. Nu am petrecut sarbatorile impreuna, nu a venit nici macar la ziua mea. Mi-a spus ca se simte rau. Atunci am inteles ca nu o mai bucur. Problemele ei devenisera mult prea importante. Ii doresc sanatate, fericire si sa avem un divort frumos. Daca are vreodata o problema cu un iubit sau cu viitorul sot o rog sa ma sune", a mai spus Pepe. El i-a dedicat Oanei si piesa "E tarziu".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.