Producatorul "Two and a Half Men", Chuck Lorre se gandeste intens cine-i va lua locul lui Charlie in showul care l-a consacrat. Zvonurile spun ca Rob Lowe ar fi "alesul"!
Se pare ca nimeni nu e de neinlocuit! Chuck Lorre deja s-a gandit la cateva solutii salvatoare pentru a-l schimba pe Charlie Sheen. Printre cei care “sunt in discutii” pentru a ocupa locul lui Charlie Sheen din serialul “Two And a Half Men” se numara Rob Lowe, John Stamos si Matt Dilon, scrie dailymail.co.uk.

Surse apropiate creatorului serialului, Chuck Lorre, au declarat pentru tmz.com ca acesta a avut o serie de intalniri cu Rob Lowe pe care il considera un inlocuitor mai mult decat interesant. Singurele impedimente care ar putea sa-l impiedice pe Lowe sa accepte rolul sunt ca el joaca deja in serialul "Parks and Recreation", iar programul lui este destul de incarcat si, pe de alta parte, el este un apropiat al familiei Sheen.


Producatorul serialului, Chuck Lorre, cel pe care Sheen il poreclea "vierme" sau "rama", a precizat ca a avut cateva intalniri pentru a face ca serialul "sa meraga in continuare", in ciuda plecarii lui Charlie Sheen. Warner Bros. a renuntat la serviciile lui Charlie Sheen ca urmare a comportamentului neadecvat pe care actorul l-a avut atat in plan profesional cat si in plan personal, au declarat producatorii.

Contractul actorului american, care a fost semnat in luna mai a anului trecut, prevedea doua noi sezoane pentru serial si ii oferea acestuia 27,5 milioane de dolari pe an. Potrivit presei americane, Charlie Sheen intentioneaza sa dea in judecată grupul Warner pentru nerespectarea termenilor contractuali.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.