Steven Weintraub, sosit la Bucuresti zilele trecute pentru un reportaj la filmarile Ghost Rider 2, scrie ca intreaga distributie selecta a blockbusterului hollywoodian se va afla la Bucuresti pentru cateva saptamani si ca una dintre locatii va fi Casa Poporului.

Un ziarist american de la Collider.com confirma interesul echipei de la urmatorul Batman – The Dark Knight Rises – pentru Casa Poporului. Cinefilii americani au deja o curiozitate: a cui resedinta va fi cladirea uriasa din Bucuresti, in filmul lui Christopher Nolan?

Batman va aduce in Romania o distributie impresionanta de vedete (si paparazzi pe masura): Christian Bale, Anne Hathaway, Tom Hardy, Joseph Gordon-Levitt, Morgan Freeman, Gary Oldman, Michael Caine si Marion Cotillard, actrita premiata cu Oscar pentru rolul lui Edith Piaf, scrie Batman-News. Amploarea filmarilor ar fi egalata doar de cea din Cold Mountain.

In aceasta iarna, echipa lui Christopher Nolan a facut prospectii la Salina din Turda si prin Capitala, in cautarea unor locatii de filmare, impreuna cu cei de la MediaPRO Studios, potrivit Film Reporter.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.