Judecatoria Buftea a dcis, luni, ca Irina Columbeanu sa ramana in grija tatalui sau pana la decizia definitiva a instantei privind divortul.

Instanta a luat aceasta hotarare dupa ce Irinel Columbeanu a sustinut ca fetita in varsta de patru ani nu s-a adaptat stilului de viata din America, unde a stat o perioada impreuna cu mama ei, Monica Columbeanu.

In raportul de evaluare psihologica intocmit de doamna psiholog Gabriela Boistean se arata ca Irina a se roaga ca Mos Craciun sa o ajute sa nu se mai intoarca la colegii de departe si ca,in general,devine retinuta atunci cand este vorba despre strainatate si gradinita de acolo, scrie realitatea.net.

Instanta a remarcat faptul ca in general adaptarea unui copil inca foarte mic,de numai 5 ani,intr-o tara noua,cu scoaterea minorei din mediul cu care a fost obisnuita nu poate conduce decat la o situatie dificila pentru copil.

Insa, Moni nu se da batuta si si-a trimis avocata, pe Zanfira Stepanescu, pentru a declara recurs. Astfel, in zilele urmatoare, procesul se va rejudeca, relatreaza libertatea.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.