Creatorul de moda, arestar la Paris, a fost suspendat de catre Christian Dior, casa de moda anuntand ca nu tolereaza un comportament rasist.

Dupa o seara in care consumase alcool putin peste masura, John Galliano a agresat si a jignit un cuplu aflat pe terasa unei cafenele, transmitea 9AM.

Creatorul de moda a fost arestat si dus la o sectie de politie unde s-a stabilit ca avea o concentratie de 1,1 mg/litru alcool pur in aerul expirat. Acesta nu a petrecut mult timp in arest, fiind eliberat provizoriu.

  • Conflictul

Se pare ca Gallioano s-a adresat unei femei care statea la o masa de langa el in restaurant, spunandu-i "Evreica murdara, trebuia sa fi moarta", relateaza Daily Mail.

Remarcile anitsemite se pedepsesc cu pana la 6 luni de inchisoare in Franta. De asemenea Dior a luat hotararea sa suspende colaborarea cu Galliano pe perioada nedeterminata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.