Cantareata este deja cunoscuta pentru stilul ei extravagant in materie de haine, dar se pare ca Lady Gaga isi duce imaginea un pas mai departe, insa nimeni nu e tocmai incatat de rezultate.
Gaga a aparut la talk-show-ul lui Jay Leno cu fata acoperita de tinte de culoarea pielii, care aratau ca implanturi sub piele, transmite Daily Mail.

Implanturile sub piele sunt una dintre cele mai extreme forme de modificare corporala si incepe sa devin o noua moda printre tineri, care isi introduce obiecte din metal sau chiar bijuterii sub piele.

Purtatorul de cuvant al cantaretei a refuxat sa comenteze si sa dezvalui daca “implanturile” cantaretei erau reale sau doar lipite pe fata acesteia.


Cea mai noua gaselnita a cantaretei, in materie de aparitii socante, a fost punerea in scena de la premiile Grammy, unde a aparut sub forma de “ou”. Da, ati citit bine! Adica Gaga, nehotarata probabil in alegerea unei rochii, a hotarat sa se inchida intr-un ou gigantic.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.