O noua opera, bazata pe viata Anei Nicole Smith, va fi lansata in curand la Londra si promite sa socheze cu scene explicite de sex si limbaj vulgar.

Povestea acopera mai multe aspecte din viata fotomodelului, de la dependenta de droguri si pana la controversata casatorie cu milionarul J. Howard Marshall, in varsta de 89 de ani, cu doar un an inainte de moartea acestuia.

Criticii deja au protestat impotriva unei anumite scene din opera pe care o considera prea socanta. Scena respectiva o arata pe eroina Anna Nicole, in timp ce mimeaza o scena de sex oral cu iubitul ei milionar, intr-un scaun cu rotile, scrie Daily Mail.

Opera, care va provoca un adevarat scandal, este conceputa si compusa de Mark-Anthony Turnage, iar versurile ii apartin lui Richard Thomas, cel care in 2003 a compus libretul pentru “Jerry Springer: Opera”.

Thomas, in varsta de 60 de ani, sustine ca opera, intitulata “Anna Nicole” va fi la fel de buna ca orice alta opera a secolului 19, livrand aceeasi doza de drama si comedie.

Multi oameni vor spune: De ce ar merita Anna Nicole Smith sa aiba propria ei opera? Eu sunt de parere ca merita mai mult decat orice alta perosana care a trait vreodata. M-am saturat de atatia snobi”, a declarat compozitorul libretului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.