Fiul mijlociu al cuplului Beckham, Romeo, a fost inclus pe lista celor mai bine imbracati barbati din Marea Britanie.

In timp ce David Beckham a intrat in top pe pozitia 16, Romeo, in varsta de 8 ani, s-a plasat pe locul 26 in clasamentul anual intocmit de revista pentru barbati "GQ", scrie DailyMail.

"Experimenteaza, se imbraca amuzant si deosebit. Stilul lui nu este deloc copilaresc", a declarat David Walker-Smith, directorul magazinului Selfridges.

Nou intrat in top este si printul Harry care s-a clasat pe locul cinci, in timp ce fratele sau printul William a intrat in top pe locul 27.

Pe primul loc in clasamentul "GQ" s-a plasat actorul Aaron Johnson, fiind urmat de actorul Douglas Booth. Podiumul a fost compleat de actorul Nicholas Hoult.

In top 50 cei mai bine imbracati barbati din Marea Britanie se mai regasesc : pilotul de Formula 1 Jenson Button (9), rapper-ul Tinie Tempah (15), Sir Elton John (21), Ray Winstone (28), Jude Law (29) si producatorul Mark Ronson (34).

Robert Pattison, care anul trecut a fost desemnat cel mai elegant barbat din showbiz, s-a plasat pe locul patru in 2011.

Publicatia "GQ" a realizat si un top al celor mai prost imbracati barbati din lume, pe primul loc plasandu-l pe Mel Gibson.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.