Tanara cantareata a primit cateva amenintari cu moartea dupa ce a fost fotografiata sarutandu-l pe Justin Bieber, in timpul unei vacante, de pe Insula St.Lucia, din Caraibe.

Cei doi au negat zvonurile ca ar forma un cuplu, insa noile fotografii lansate pe internet par a confirma relatia lor secreta.


Potrivit DailyMail, fanii lui Justii, cunoscuti drept 'Beliebers', au postat cateva mesaje ostile la adresa starului Disney, in varsta de 18 ani: "Trandafirii sunt rosii, violetele sunt bleu, @selenagomez, daca-i frangi inima lui @justinbieber, jur ca te omor" Fanele vizibil deranjate au mai postat mesaje pe Twitter precum: "O sa te omor, jur pe Dumnezeu", ori " Daca tu esti prietena lui Justin, o sa te omor, te urasc!"

Nici Selena, nici Justin, nu au raspuns pana acum, in niciun fel mesajelor injurioase, continuand sa pastreze o legatura foarte apropiata in ultimele luni

Potrivit news.com.au, Selena a negat orice fel de legatura romantica si a insistat ca sunt "un fel de frate si sora". Aceasta a mai adaugat ca are acelasi sentiment fata de el, ca si fata de familia sa: "Il iubesc pe Justin.Cand a inceput sa cante si a venit tocmai din Canada, managerul lui m-a contactat si l-am cunoscut, era un copil atat de dulce", a mai adaugat aceasta, completand ca "se simte ca o sora mai mare si ca vrea sa-l protejeze".






Justin Bieber, in varsta de 16 ani, a declarat ca se simte "bantuit" de imaginile cu orfelinatele din Romania pe care le-a vazut la televizor si este hotarat sa faca tot ce poate pentru a-i ajuta, chiar daca acest lucru va consta, pentru moment, doar intr-o imbratisare, scrie femalefirst.co.uk.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.