Oana Zavoranu ii poarta o ura neimpacata lui Serban Huidu, dupa ce acesta a ras de ea in mai multe randuri la "Carcotasi". Accidentul care-i putea fi fatal lui dusmanului ei s-a dovedit un prilej ideal sa-i reaminteasca acestuia pe patul de spital ca ea i-a prezis ca o sa ajunga in cimitirul ei.
"Sportul asta nu poate fi facut de orice prost. Are si el mandri alui si nu poate orice dobitoc, orice cretin sa-l faca", a declarat Oana Zavoranu sentinta in cazul Huidu, precizand ca ea a practicat cu talent sportul asta in copilarie, dar s-a vazut nevoita, din cauza conditiilor slabe pe care le oferea Romania acestui sport sa se lase, scrie Realitatea.

Oana Zavoranu vede in accidentul lui Huidu nici mai mult nici mai putin decat lucrarea Domnului: "Dumnezeu ne da tuturor dupa sufletul nostru, dupa faptele noastre. Acum, ce sa spun, faptele vorbeste, ca sa zic asa, pentru fiecare. Te intrebi de ce unii de Craciun, de Paste, cand toata lumea este acasa, stau prin spitale sau in coma".

Potrivit Cancan, aceasta a auzit de accidentul lui Huidu: "Am auzit de accidentul lui, vorbeau niste femei de serviciu la un hotel sau ceva de genul asta. Nu ma intereseaza subiectul. E ca si cand am vorbi despre un sul de hartie igienica", si-a inceput atacurile Zavoranu, care a continuat in acelasi stil socant: "Eu i-am spus lui de cimitir atunci. I-am zis pe urma tot la mine o sa-si gaseasca vesnica odihna!". Aceasta afirmatie a fost facuta dupa ce "Carcotasii" au glumit pe seama faptului ca sotia lui Pepe este patroana cimitirului Eternitatea.

Replicile acide ale Oanei Zavoranu nu se incheie aici. Mai in gluma, mai in serios, parerile si le justifica din pozitia de cunoscatoare: "Eu am facut intamplator schi de performanta, de la 8 la 12 ani. Eram talentata si promiteam in acest sport. Bineinteles, neexistand o deschidere extraordinar de mare cu privire la sportul asta in Romania, am decis sa continui cu scoala. Sportul asta nu poate fi facut de orice prost. Are si el mandria lui si nu poate orice dobitoc, orice cretin sa-l faca".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.