Dupa cum ne asteptam, celebra realizatoare TV, Oprah Winfrey, ocupa prima pozitie in topul Forbes al vedetelor de la Hollywood cu cele mai mari venituri obtinute in 2010.

Oprah a obtinut in 2010 venituri de 315 milioane de dolari, potrivit realbollywood.com.

Aceasta este urmata in topul Forbes de catre regizorul James Cameron, cu venituri de 210 milioane de dolari obtinute in 2010, generate in marea majoritate de productia “Avatar”. Podiumul este completat de regizorul Tyler Perry, care a obtinut venituri de 125 de milioane de dolari in 2010.
NEW YORK - OCTOBER 25: Tyler Perry attends the premiere of 'For Colored Girls' at Ziegfeld Theatre on October 25, 2010 in New York City. (Photo by Ben Gabbe/Getty Images)

  • In top 10 se mai afla si Steven Spielberg, Jerry Bruckheimer, George Lucas si Michael Bay.

In industria muzicala, cea mai bogata cantareata este Beyonce, cu venituri de 87 milioane de dolari. Aceasta este urmata de Britney Spears, locul 13, si Lady Gaga, 14. In top 20 a mai intrat si Madonna, Miley Cyrus si Taylor Swift.
NEW YORK - NOVEMBER 22: Actress and singer Beyonce Knowles hosts the launch of Lorraine Schwartz's 2BHAPPY jewelry collection at Lavo NYC on November 22, 2010 in New York City. (Photo by Michael Loccisano/Getty Images)

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.