Actorii americani Mark Wahlberg si Will Smith au fost ofertati cu suma de 1 milion de dolari pentru a boxa intr-un meci al vedetelor, organizat pe 26 februarie 2011, la Las Vegas

Damon Feldman, presedintele Hollywood Boxing Federation, o asociatie cunoscuta in trecut sub denumirea Celebrity Boxing Federation, a declarat ca le-a transmis, luni, aceasta oferta celor doua staruri de la Hollywood, scrie MEDIAFAX.

"Va fi o sansa, pentru ambii actori, sa lupte in Superbowl-ul boxului din Hollywood si sa doneze cateva milioane de dolari organizatiilor de caritate pe care le sustin. Va fi un eveniment minunat. Va puteti imagina? Amandoi s-au antrenat cu pugilisti profesionisti. Will Smith l-a interpretat pe Muhammad Ali in filmul «Ali» si a fost fenomenal. Mark Wahlberg il interpreteaza pe Mickey Ward in filmul «The Fighter», care ruleaza chiar in aceasta perioada pe marile ecrane", a declarat Damon Feldman.

Daca cei doi actori vor accepta aceasta propunere, ei vor boxa timp de trei reprize de cate un minut fiecare.

"Nu cred ca isi vor sparge capetele unul celuilalt. Speram doar sa-i facem sa intre in ring si sa se amuze putin schimband cateva lovituri"
, a adaugat Feldman.

Desi data meciului a fost stabilita deja, nu se cunoaste deocamdata locul unde va avea loc aceasta lupta.

Printre celebritatile americane care au boxat in cadrul unor gale organizate de Hollywood Boxing Federation se numara Jose Canseco, Rodney King, Michael Lohan si Danny Bonaduce.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.