Victoria Beckham a izbucnit in plans dupa ce David a mentionat-o in discursul sau de multumire la ridicarea premiului pentru intreaga cariera.

Fosta componenta a trupei Spice Girls l-a insotit pe sotul sau la gala “BBC Sports Personality of the Year”, impreuna cu cei trei copii ai lor, scrie dailymail.co.uk.

Cand si-a ridicat premiului pentru intreaga cariera, Beckham le-a multumit Victoriei si copiilor pentru sprijinul acordat de-a lungul anilor.

"Bineinteles, vreau sa le multumesc sotiei si copiilor mei. Nu numai ca mi-a daruit trei baieti minunati, dar ii multumesc si pentru sprijinul sau si este intr-adevar un izvor de inspiratie pentru mine in fiecare zi. Deci Victoria, Brooklyn, Romeo si Cruz, va multumesc",
a spus Beckham.


Chiar daca mai este o saptamana pana la Craciun, David si Victoria Beckham si-au impartit deja cadourile intre ei. Astfel, David Beckham a primit o pereche de casti placate cu aur, in valoare de 1.500 de lire, iar Victoria a primit de la sotul ei, un iPad cu cristale, in valoare de 800 de lire.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.