Povestea de dragoste dintre Raluca Tanase de la trupa "Bambi" si fotbalistul Nicolae Mitea a fost inca de la inceput destul de furtunoasa.

Cei doi porumbei au tinut pagina revistelor mondene cu un lung sir de impacari si despartiri. In urma cu cateva luni, Raluca anunta palida despartirea de Nicolae Mitea. Motivul? Acesta nu-si facea timp si pentru ea. Cand nimeni nu mai credea ca cei doi se vor impaca, stupoare, indragostitii au anutat ca sunt impreuna. "Da, suntem din nou impreuna. Ne-am refacut relatia si o continuam din punctul de unde am lasat-o. Am avut o scurta pauza, dar nu vreau sa mai vorbesc despre acest lucru", a declarat la acea vreme Raluca. Numai ca bomba a explodat inca o data, saptamana aceasta, cand cei doi au anuntat ca s-au despartit. Iar! Motivul? Nicolae Mitea a calcat stramb. Colegii de la revista Vip i-au facut o farsa. O ziarista l-a sunat si i-a propus o intalnire amoroasa. Fotbalistul a accceptat, nestiind ca vorbeste cu un redactor, si nu cu o admiratoare.

'Am luat o mare teapa>>

Consecintele au fost dramatice pentru Mitea.

Conversatia telefonica a fost publicata, iar Raluca nu a primit prea bine vestea. Aceasta a pus mana pe telefon si l-a anuntat ca nu mai vrea sa-l vada niciodata. Convorbirea dintre cei doi a durat cateva ore si s-a finalizat printr-o inevitabila despartire. Nicolae Mitea este distrus si declara sus si tare ca a fost o greseala si ca o iubeste din toata inima pe Raluca. "Am luat o mare teapa, eu am crezut ca e una dintre acele multe admiratoare care ma suna sau imi dau bip-uri, insa cand am auzit ca a aparut prin presa, am simtit o mare amaraciune in suflet, nu-mi venea sa cred. Eu credeam ca a fost o gluma, in mod sigur nu o sa mai raspund la astfel de provocari. I-am cerut iertare Ralucai pentru ce s-a intamplat, oricum nu as fi mers mai departe, insa nici macar atat nu trebuia sa fac. Sunt tanar si mai am multe de invatat de la viata.

Eu o iubesc pe Raluca si vreau sa fim impreuna, e singurul lucru clar si limpede, nu ma intereseaza altcineva", a declarat Mitea revistei Vip. Daca Raluca ii mai acorda sau nu o sansa ramane de vazut. Dar nu ne-am mira daca artista va aparea pe la diferite emisiuni cu ochii in lacrimi povestind ce tragedie i s-a intamplat. Si daca tot o vede o tara intreaga, de ce sa nu profite si sa cante o melodie, doua, dupa noul sau album? Putina reclama nu strica niciodata.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.