Un episod din serialul american 'Law and Order' a evocat viata unui jucator de golf nestatornic, care aminteste de cea a lui Tiger Woods, scrie publicatia franceza Le Point.

Episodul are ca protagonist un jucator de golf, mare cuceritor de femei, care este in cele din urma internat intr-o clinica, pentru a-si trata dependenta de sex. Numele Woods nu este mentionat decat o data, in timpul pe care personajul il petrece la clinica de dezintoxicare sexuala. Numarul unu din golf a urmat o astfel de terapie in luna ianuarie, transmite Agerpres.

In ultima scena, cand cateva personaje asista la televizor la o lovitura reusita a jucatorului, cineva spune ca 'jocul lui n-a fost afectat de intrerupere. Cred ca este tot ce-i ramane.' 'Este tot ce a avut vreodata', ii raspunde altul.

Tiger Woods a divortat de sotie, Elin Nordegren, in luna august, dupa ce au fost dezvaluite numeroasele sale aventuri extraconjugale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.