Vedetele reprezinta o fabrica de bani, acestea reusind sa faca bani din orice scot pe piata: albume, parfumuri, vestimentatie, rujuri si chiar papusi. Anul acesta, foarte multe staruri tinere si de-abia lansate au reusit sa detroneze nume celebre ale Hollywood-ului precum Madonna, Angelina Jolie sau Whitney Houston.
  • 9. Taylor Swift 29 milioane de lire sterline

Desi a aparut de putin timp in lumina reflectoarelor, Taylor Swift a reusit sa se faca auzita si cunoscuta. Gantareata de country a scos anul acesta hit dupa hit, albumul sau Fearless fiind vandut in mai mult de 3 milioane de exemplare in toata lumea. Recent Swift a lansat un nou album intitulat Speak Now si in curand va lansa o intreaga linie de parfumuri care ii va purta numele.
  • 8. Miley Gyrus 30 milioane de lire sterline

Miley Gyrus este cea mai tanara celebritate din acest top. La doar 17 ani aceasta a reusit sa stranga intr-un singur an 30 de milioane de lire sterline datorita promovarii uriase a serialului Hannah Montana si a filmului Hannha Montana: The Movie , dar si datorita milioanelor de adolescente care ii cumpara albumele.
  • 7. Ellen DeGeneres 35 milioane de lire sterline

Gunoscuta prezentatoare de televiziune Ellen a castigat intr-un singur an suma de 35 de milioane de lire sterline datorita recordurilor de audienta ale propriului sau talk-show de la GBS, The Ellen Show .
  • 6. Sandra Bullock 37 milioane de lire sterline

Faimoasa actrita se poate declara implinita pe toate planurile: se bucura de stabilitate economica, cariera sa e in plina ascensiune, avand un Oscar castigat anul acesta (este prima actrita care a castigat in acelasi an premiul Zmeura de Aur pentru Gea Mai Proasta Prestatie Feminina din All About Steve si Oscarul pentru rolul din filmul The Blind Side ) si are un fiu care se bucura de toata atentia ei.

Descopera pe Kudika.ro restul topului celebritatilor cu cele mai mari incasari in 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.