Un duet inregistrat de Michael Jackson cu rapperul Akon va fi lansat luni, 15 noiembrie.

Intitulat "Hold My Hand", acest duet a fost inregistrat in 2007 si este prima piesa extrasa de pe albumul "Michael", care va fi lansat pe 14 decembrie, informeaza reuters.com.

Directorii Sony Music si executorii testamentului starului au declarat ca Michael a lasat un bilet in care isi exprima dorinta ca "Hold My Hand" sa fie primul single lansat in urmatorul sau proiect.

O versiune neoficiala a piesei a fost postata fraudulos pe internet in anul 2008.

"Lumea nu era pregatita sa asculte Hold My Hand, cand a fost postat pe internet in urma cu doi ani. Am fost extrem de suparati din aceasta cauza (…) Dar acum a venit vremea acestui cantec. Acum in varianta finala, a devenit un cantec incredibil, frumos si simbolic. Sunt mandru ca am avut sansa sa lucrez cu Michael, unul dintre idolii mei”, a declarat Akon, care a colaborat cu Michael Jackson in ultimele luni de viata ale starului.

Sony Music a dezvaluit si cateva detalii despre cele 10 piese incluse pe albumul "Michael", primul material discografic ce va fi lansat dupa moartea megastarului.

Astfel am aflat ca doua dintre piese sunt duete cu rapperul 50 Cent si rockerul Lenny Kravitz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.