Circulatia pe Transfagarasan va fi blocata temporar pe doua portiuni, in perioada 30 octombrie - 6 noiembrie, pentru filmarile la pelicula "Ghost Rider- Spirit of Vengeance", cu Nicolas Cage in rolul principal.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Arges, intre 30 octombrie si 6 noiembrie, circulatia va fi blocata zilnic, de la ora 9.00 la ora 16.00, intre kilometrii 56 si 62, de la intrarea in cheile Argesului pana la Barajul Vidraru.

De asemenea, circulatia va fi inchisa, in acelasi interval orar, in zilele de 30 si 31 octombrie, intre kilometrii 108 si 116, de la Cabana Capra la intrarea in tunelul de la Balea. Pe acest ultim tronson, masura devanseaza cu doua zile inchiderea oficiala a circulatiei pe perioada de iarna, relateaza AGERPRES.

Potrivit Stirile PRO tv, actorul s-a acomodat foarte bine pe plaiurile mioritice, ii place mancarea traditionala romaneasca si este foarte amabil cu jurnalistii. Filmarile pentru Ghost Rider 2, varianta 3D, ar putea incepe saptamana viitoare, iar membrii staff-ului abia asteapta deplasarea la Sibiu. Pentru noul film, unde va executa cateva cascadorii, a ales sa se antreneze in stilul Jiu Jitsu brazilian cu un specialist roman.

Citeste si: [Nicolas Cage a participat la concertul sustinut de Herbie Hancock la Sala Palatului]

[Nicolas Cage si-a scos familia in centrul vechi al Bucurestiului]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.