Lady Gaga a devenit oficial primul artist din lume ale carui videoclipuri au depasit un miliard de vizualizari pe site-ul YouTube

In ultimele luni, excentrica artista americana a avut parte de o concurenta acerba din partea cantaretului canadian adolescent Justin Bieber, insa a reusit sa se impuna in aceasta competitie la sfarsitul saptamanii trecute, relateaza MEDIAFAX.

  • Potrivit specialistilor,Justin Bieber va depasi si el granita primului miliard de vizualizari pe YouTube pe parcursul lunii viitoare.

Lady Gaga le-a comunicat fanilor ei vestea cea buna prin intermediul unui mesaj postat pe platforma de micro-blogging Twitter, in care a declarat: "Am depasit un miliard de vizualizari pe YouTube, monstruletilor! Daca vom continua sa fim uniti, vom putea face orice! Va numesc regi si regine ai YouTube-ului! Sa fiti uniti!".

Lady Gaga are 24 de ani si este castigatoare a doua premii Grammy. Ea este considerata una dintre cele mai interesante si originale artiste din noul val si se bucura de un imens succes comercial.

Lady Gaga a devenit celebra gratie unor hituri precum "Bad Romance" si "Poker Face" si a incantat publicul cu ocazia unor aparitii live iesite din comun, purtand intotdeauna costume socante sau dand foc pianului la care canta in timpul galei American Music Awards 2009.


Lady GaGa - Alejandro (Official Music Video) [HQ]
Incarcat de VeronicaMars157. - Music videos, artist interviews, concerts and more.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.