Actrita americana Lindsay Lohan a scapat de pedeapsa cu inchisoarea, vineri, dupa ce un judecator a decis ca actrita sa se interneze intr-o clinica de dezintoxicare pana in luna ianuarie.

Procurorii au cerut judecatorului ca Lohan sa fie trimisa la inchisoare pentru sase luni, dupa ce actrita a incalcat regulile de eliberare conditionata, dupa ce a fost arestata de doua ori in 2007, pentru conducerea automobilului in stare de ebrietate si pentru posesie de cocaina, la un interval de doua luni, transmite MEDIAFAX.

Dar, judecatorul de la Curtea Suprema din Beverly Hills a decis ca actrita sa ramana internata intr-o clinica de dezintoxicare pana pe 3 ianuarie 2011. Lindsay s-a internat din proprie initiativa, la sfarsitul lunii septembrie, intr-o clinica de tratare a dependentei de medicamente si alte substante, pentru a cincea oara in ultimii trei ani.

In prezent, Lohan se trateaza la Betty Ford Center din sudul Californiei.

"Esti dependenta. Sper ca intelegi asta. Cred ca trebuie sa iti schimbi stilul de viata", i-a spus judecatorul lui Lohan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.