A VI-a editie a Festivalului International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti a debutat sambata, 2 octombrie, la Teatrul Ion Creanga, Sala Rapsodia cu deja cunoscuta parada a personajelor de poveste.

Micutii spectatori, prezenti in numar mare s-au bucurat de prezenta zanelor, zmeilor si a marionetelor uriase si au cantat alaturi de Magicianul Marian Ralea.

Actorii Teatrului Ion Creanga au fost protagonistii primei povesti de pe scena festivalului - Alba ca Zapada si cei 7 pitici, in regia lui Cornel Todea.

  • Saptamana aceasta micutii spectatori sunt asteptati cu spectacole din 11 tari: Romania, Polonia, Germania, Republica Moldova, Serbia, Bulgaria, Israel, Ungaria, Polonia, Spania şi Austria la Teatrul Ion Creanga – Sala Rapsodia, Teatrul de Comedie – Sala Studio, dar si in diferite scoli si gradinite.

Povestile prezentate de reprezentantii Poloniei si Israelului vor fi in limba romana, restul spectacolelor straine fiind subtitrate in limba romana.

Festivitatea de premiere, in cadrul careia se vor anunta premiile pentru cel mai bun spectacol pentru copii de 1-3 ani, premiul pentru regie si cel pentru interpretare va avea loc sambata, 9 octombrie, ora 19.50 si va marca finalul evenimentului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.