Modelul german Heidi Klum a anuntat ca va parasi casa de moda Victoria's Secret.

Heidi Klum, care a colaborat cu celebra casa de moda de moda in ultimii 13 ani, a anuntata ca va renunta la “aripile de inger” si anul acesta nu va mai participa la prezentarea de moda a casei Victoria's Secret, care va avea loc in luna noiembrie.

"Toate lucrurile bune au si un sfarsit. Intotdeauna voi iubi casa Victoria's Secret. A fost o perioada absolut minunata pentru mine"
, a declarat modelul german, potrivit femalefirst.co.uk.

NEW YORK - NOVEMBER 19: Model Heidi Klum walks the runway at the Victoria's Secret fashion show at The Armory on November 19, 2009 in New York City. (Photo by Jason Kempin/Getty Images)

Din 2002, Klum a fost desemnata gazda show-ului anual al Victoria's Secret. Anul trecut a socat pe toata lumea dupa ce a defilat pe catwalk in lenjerie intima, la doar cinci saptamani dupa ce a nascut cel de-al patrulea copil.
NEW YORK - NOVEMBER 19: Models Heidi Klum and Doutzen Kroes attend the Victoria's Secret fashion show at The Armory on November 19, 2009 in New York City. (Photo by Jason Kempin/Getty Images)

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.