Renumitul producator muzical a declarat ca Amy Winehouse este atat de talentata, incat "vine de pe alta planeta".

Quincy Jones, care a colaborat cu Michael Jackson la trei dintre cele mai de succes albume ale sale, printre care si "Thriller", s-a declarat norocos ca a putut sa o recruteze pe Amy Winehouse sa cante pe urmatorul sau album de coveruri intitulat "Q: Soul Bossa Nostra", scrie contactmusic.com.

"E o fetita isteata. Ce pot sa spun mai mult de atat? Nimeni nu canta ca ea. A avut multe probleme, insa a reusit sa treaca peste ele. Toata lumea imi spunea ca nu voi reusi sa o conving sa cante pe discul meu. Stiti cum este presa din zilele noastre - necrutatoare, plina de ura si plina de povesti negativiste, insa ea si Mark au acceptat si au inregistrat acest cantec. Are o voce extraordinara. Vine de pe alta planeta",
a declarat Quincy Jones, referindu-se la maniera in care Amy Winehouse a inregistrat impreuna cu Mark Ronson un cover al piesei "It's My Party".

Quincy Jones, in varsta de 77 de ani, este unul dintre cei mai premiati muzicieni din toate timpurile, fiind recompensat cu 27 premii Grammy, printre care si prestigiosul Grammy Legend Award.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.