Paris Hilton va petrece un an in regim de eliberare conditionata, potrivit unui acord incheiat cu procuratura americana, care ii permite starletei sa evite inchisoarea, dupa ce a fost arestata in Las Vegas pentru posesie de droguri

Potrivit acordului incheiat cu procurorii americani, a carui copie a fost publicata in Las Vegas Review, Paris Hilton se declara vinovata de posesie de droguri si obstructionarea misiunii unui politist, pentru a evita astfel doua condamnari consecutive de cate sase luni in inchisoarea din Clark County.

"Vedeta" a fost arestata pe 27 august, in Las Vegas, pentru posesie de droguri, dupa ce un ofiter de politie a vazut un mic sac de plastic cu 0,8 grame de cocaina, cazand din poseta Chanel a acesteia, citeaza MEDIAFAX.

Totusi, Paris Hilton va petrece urmatorul an in regim de eliberare conditionata, fiind obligata sa urmeze un program destinat consumatorilor de droguri, sa plateasca o amenda de 2.000 de dolari si sa efectueze 200 de ore de munca in beneficiul comunitatii.

"Domnisoara Hilton intelege gravitatea situatiei si apreciaza sansa care i-a fost data. Va trebui sa se fereasca de probleme", a declarat David Chesnoff, avocatul mostenitoarei imperiului hotelier Hilton.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.