Dupa ce in urma cu doua saptamani revista Star scria ca Ashton Kutcher a inselat-o pe actrita Demi Moore cu o blonda sexy, o alta femeie sustine ca a avut o aventura cu celebrul actor.

Potrivit Huffington Post, care citeaza revista Star, o tanara, in varsta de 21 de ani, sustine ca a facut sex cu Ashton pe canapeaua din casa lui.

Brittney Jones spune ca l-a cunoscut pe Kutcher in luna iulie intr-o sala de bowling, unde actorul era impreuna cu Demi si fiica acesteia. Tanara sustine ca i-a dat numarul de telefon pe un servetel si el a inceput sa-i dea mesaje precum: "Esti ocupata?"

"Imi dadea mesaje ca si cum era paranoic si nu vroia sa faca nimic care sa-l bage in belele. Pana la urma l-am intrebat daca vrea sa ne intalnim si asa ne-am facut planul", spune Jones

Dupa putin timp, s-au intalnit si au intretinut relatii sexuale chiar in casa actorului, in timpul ce Demi era plecata din oras.

"Este un amant extraordinar. Foarte atent si dulce. Si a fost special pentru mine. M-am simtit foarte binel in bratele lui".

Avocatul lui Ashton a declarat pentru Us Magazine ca "revista Star publica frecvent minciuni despre Ashton Kutcher si alte vedete. Aceasta nu a fost nici prima data si nu cred ca va fi nici ultima".

In urma cu doua saptamani, revista Star scria ca celebrul actor a fost surprins in timp ce se saruta cu o femeie blonda, intr-un restaurant italienesc din Los Angeles.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.