Cantareata canadiana Celine Dion, insarcinata cu gemeni, a fost spitalizata de urgenta in Miami, in noaptea de 25 spre 26 august.

Potrivit site-ului planetepeople.com, cantareata este in pericol de a pierde sarcina, din cauza faptului ca gemenii au coborat prea jos in uter. Pana in prezent, artista nu a parasit spitalul. Insarcinata in doar 6 luni, copiii au putine sanse de supravietuire, mai ales in cazul unei nasteri premature, conform MEDIAFAX.

Medicii au realizat insa o operatie de strangere a colului, pentru a preveni nasterea prematura. Din cauza acestei proceduri chirurgicale, cantareata trebuie sa stea in repaus.

Pana in prezent, Celine Dion, in varsta de 42 de ani, a pierdut mai multe sarcini obtinute in urma fecundarilor in vitro.
Celine Dion si sotul sau, Rene Angelil, au impreuna un fiu in varsta de noua ani, Rene Charles, conceput tot prin fertilizare in vitro. Rene Angelil mai are trei copii din doua casatorii anterioare.

Celine Dion s-a nascut pe 30 martie 1968, la Charlemagne, in sanul unei familii melomane cu 14 copii. Artista a cucerit ulterior Quebecul, Franta si, in cele din urma, Statele Unite. In scurt timp, vocea sa a devenit cunoscuta si iubita in intreaga lume. In cei peste 25 de ani de cariera, Celine Dion a primit nenumarate premii muzicale si a vandut peste 200 de milioane de albume.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.