Actrita Zsa Zsa Gabor a fost externata, miercuri, la patru saptamani de la interventia chirurgicala de inlocuire a articulatiei unui sold.

Actrita de origine maghiara, in varsta de 93 de ani, a fost transportata la resedinta ei din Bel Air (Los Angeles) intr-o ambulanta insotita de alte patru automobile.

In timp ce soferul astepta deschiderea portilor, o duzina de fotografi au inconjurat ambulanta, fotografiind cu frenezie interiorul acesteia. Un ofiter de politie a intervenit imediat si i-a rugat pe fotografi sa nu blocheze calea de acces in locuinta actritei.

  • Zsa Zsa Gabor a cazut din pat pe 17 iulie, incercand sa se intinda pentru a raspunde la telefon, in timp ce se uita la emisiunea ei de televiziune preferata.

La doua zile dupa accident, venerabila actrita a suportat cu bine o interventie chirurgicala de inlocuire a articulatiei unui sold, insa externarea ei a fost amanata, deoarece artista a facut o infectie la sfarsitul saptamanii trecute.

  • Zsa Zsa Gabor este ultima supravietuitoare dintre cele trei surori Gabor, ale caror cariere au stralucit in industria de divertisment.

Zsa Zsa Gabor, desemnata Miss Ungaria in 1936, s-a mutat la Hollywood pentru a deveni actrita si a jucat in multe lungmetraje si seriale de televiziune.

Cunoscuta pentru rolurile din "Moulin Rouge" (1952), regizat de John Huston, si din "Stigmatul raului/ Touch of Evil" (1958), de Orson Welles, Zsa Zsa Gabor a devenit celebra mai ales pentru coafurile si tinutele ei spectaculoase, dar si pentru cele noua casatorii ale sale.

Zsa Zsa Gabor a fost victima unui accident de automobil grav in 2002, in urma caruia a ramas partial paralizata. Actrita de origine maghiara a suferit si un atac cerebral, in 2005.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.