Transsexualul brazilian Lea T va reprezenta, alaturi de alte modele feminine, noua imagine a casei de moda franceze Givenchy.
Lea T, in varsta de 28 de ani, apare in noua campanie publicitara a casei Givenchy, alaturi de modelele Mariacarla Boscono, Malgosia Bela si Joan Smalls.

Decizia a fost luata de directorul de creatie Riccardo Tisci, care a declarat ca Lea T, care initial a fost angajata pe postul de asistenta personala, “ este o adevarat zeita”.

"Este o adevarata zeita. A fost intotdeauna foarte feminina, extrem de fragila si foarte aristocratica”, a declarat acesta, informeaza femalefirst.co.uk.

Lea T, pe numele sau adevarat Leandro Cerezo, urmeaza in prezent o terapie hormonala, obligatorie inainte de a efectua operatia de schimbare de sex.

Modelul brazilian, care provine dintr-o familie catolica, povesteste ca stilul sau de viata i-a afectat foarte mult relatiile cu familia sa, in special cea cu tatal sau, Toninhno Cerezo, fost jucator de fotbal brazilian.

"Tatal meu nu vrea sa discute acest subiect. Insa aici este vorba de a alege intre a fi nefericit pentru totdeauna si a incerca sa fii fericit", a declarat Lea T.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.