Cantareata americana de muzica soul Aretha Franklin a cazut in resedinta ei din SUA, fracturandu-si doua coaste.

In varsta de 68 de ani, cantareata americana acuza dureri abdominale si a fost sfatuita de medicul ei sa faca un set complet de analize.

Aretha Franklin, care a cantat saptamana trecuta alaturi de fostul secretar de stat american Condoleezza Rice, la o gala caritabila care a avut loc la Philadelphia, urma sa sustina doua concerte gratuite la New York, la inceputul saptamanii viitoare.

Intr-un comunicat remis publicatiei The Detroit News, diva americana a declarat ca spera sa reprogrameze aceste concerte peste cateva saptamani. "Abia astept sa revin in Brooklyn si sa mananc un hot dog urias in Coney Island", a adaugat cantareata.

  • In 1987, Aretha Franklin a devenit prima cantareata inclusa in Rock and Roll Hall of Fame, iar in 2009, ea a cantat live la ceremonia de investire in functia de presedinte a SUA a lui Barack Obama.

Aretha Franklin, supranumita "Regina muzicii soul", a castigat 20 de premii Grammy, dintre care opt au fost consecutive, intre anii 1968 si 1975, perioada in care trofeul pentru cea mai buna solista R&B a fost numit in gluma de ziaristi "Premiul Aretha".

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.