Cantaretul Connect-R a fost ranit la mana dreapta intr-un accident de circulatie, care s-a produs vineri, in jurul orei 18.00, in judetul Sibiu.

Connect-R, cunoscut ca membru al trupei R.A.C.L.A, se deplasa, impreuna cu membrii trupei sale, cu un microbuz spre localitatea Huedin, unde ar fi trebuit sa sustina vineri seara un recital. La circa 40 de km de Sibiu, o masina a taiat calea microbuzului in care se afla Connect-R, izbind frontal autoturismul. Doar solistul Connect-R a avut de suferit, fiind ranit la mana dreapta, relateaza MEDIAFAX, citand Pro TV.

Connect-R a fost dus la spital, impreuna cu soferul vinovat pentru producerea accidentului.

Medicii au declarat pentru Pro Tv ca artistul a ajuns la ei cu o fractura la nivelul antebratului, care a necesitat o interventie chirurgicala. Celalalt pacient, soferul masinii care a produs accidentul, a avut o contuzie toracica fara fracturi, potrivit medicilor.

La randul sau, inspectorul Bogdan Maxim, sef birou DN - IPJ Sibiu, a declarat ca vina apartine soferului autoturismului care a lovit microbuzul in care se afla Connect-R.

"Nu s-a asigurat la trecerea de pe banda unu pe banda a doua a sensului de mers Alba spre Sibiu, a acrosat o autocisterna, si a fost proiectat pe sensul opus de mers unde a intrat in coliziune cu microbuzul care apartine trupei Connect-R", a spus inspectorul Bogdan Maxim.

Connect-R a spus ca vrea sa revina cat mai repede la Huedin, pentru concertul la care vineri seara nu a mai ajuns. "Il amanam, il reprogramam. Ideea e ca sase saptamani trebuie sa stau in recuperare", a spus Connect-R.

Potrivit Adevarul.ro, Connect-R a debutata in hip-hopul romanesc in 1997. Prima aparitie discografica a fost piesa ”Observ”, de pe compilatia Real Hip-Hop. In 1998 apare a doua parte a aceleiasi compilatii care contine o piesa solo " Operatia pe suflet deschis" semnata Connect-R. In 2000 Connect-R a colaborat cu trupa R.A.C.L.A pe albumele ”Plus Infinit” si ”Patratul Rosu”, apoi este cooptat de Rimaru pentru a face parte din formula in care a fost inregistrat albumul ”DEXteritate”.

Citeste si:
Elena Basescu, implicata intr-un ACCIDENT de circulatie!
Elena Basescu, implicata...

In 2007 Connect-R a revenit cu un nou album, la care artistul a lucrat doi ani. Toate cele 11 piese de pe acest album pastreaza feeling-ul R&B, o parte dintre acestea fiind in colaborare cu Alex, Smiley, Matteo si Don Baxter. Primul single de pe album "Daca dragostea dispare" este o continuare a hitului pe care Connect-R l-a lansat cu Alex, "Dragoste la prima vedere" al doilea single de pe albumul ”YAMASHA”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.