Rockerul britanic Ozzy Osbourne sustine ca a prezis moartea printesei Diana cu doar cateva zile inainte de producerea tragicului accident din Paris in urma caruia printesa de Wales si-a pierdut viata, informeaza contactmusic.com.

"Imi amintesc ca intr-o vreme cand printesa Diana era inca in viata, m-am trezit intr-o dimineata si i-am spus asistentului meu: «Stii ceva? Ceva foarte rau urmeaza sa i se intample». Si, la doar cateva zile, a avut loc tragedia din Paris", a declarat Ozzy Osbourne, intr-un interviu acordat publicatiei britanice Sunday Times Magazine.

"Desigur, daca cineva isi traieste viata cu o astfel de intensitate, ca si cum ar conduce automobilul cu 300 de mile pe ora, nu trebuie sa fii clarvazator pentru a prevedea ce urmeaza sa i se intample", a adaugat muzicianul britanic, relateaza MEDIAFAX.

Diana, printesa de Wales, a fost prima sotie a lui Charles, mostenitorul tronului Regatului Unit al Marii Britanii. Fiii lor - William, Print de Wales, si Printul Harry - sunt al doilea si al treilea in linia de succesiune la tronul britanic. Devenita o figura publica majora de la anuntul logodnei sale cu Printul Charles in 1981, printesa Diana s-a aflat in centrul atentiei presei din Marea Britanie si din intreaga lume, atat in timpul casniciei sale, cat si dupa divortul pronuntat in 1996. Printesa Diana a murit pe 31 august 1997 in urma unui accident de automobil produs intr-un tunel din Paris.

Ozzy Osbourne este fostul solist al trupei Black Sabbath, infiintata in Birmingham, Marea Britanie, in 1968. De-a lungul anilor, Black Sabbath a vandut peste 100 de milioane de albume la nivel mondial. Membrii fondatori ai trupei sunt Ozzy Osbourne (solist vocal), Tony Iommi (chitara), Geezer Butler (bas) si Bill Ward (tobe si percutie).

Albumul solo "No More Tears", lansat de Ozzy Osbourne in 1991, a primit patru discuri de platina in Statele Unite ale Americii si a avut parte de o primire calduroasa din partea publicului si a criticilor de specialitate. Urmatoarele albume - "Ozzmosis" (1995), "Down to Earth" (2001), "Under Cover" (2005), "Black Rain" (2007), desi nu au mai avut acelasi succes de public, au fost bine primite de critica de specialitate.

Ozzy Osbourne va concerta pe 2 octombrie, la Bucuresti, la Zone Arena. Concertul face parte din turneul mondial de promovare a noului sau album "Scream", care a fost lansat pe 15 iunie.

Citeste si:
Ozzy Osbourne are COVID-19. Soția sa, Sharon, s-a declarat „foarte...
Ozzy Osbourne are COVID-19....

Printesa Diana a fost ucisa?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.