Cateva inregistrari realizate de John Lennon dupa perioada The Beatles vor fi pastrate intr-o capsula a timpului pana in anul 2040, alaturi de scrisori ale fanilor, ceremonia de inchidere a capsulei urmand sa aiba loc pe 8 octombrie la muzeul Rock and Roll Fame din Ohio, SUA.

John Lennon ar fi implinit anul acesta 70 de ani, iar pentru omagierea artistului familia acestuia sprijina proiectul John Lennon Time Capsule. Scopul proiectului este acela de a pastra inregistrari realizate de artist dupa perioada The Beatles pana in anul 2040, cand se vor implini 100 de ani de la nasterea acestuia. Persoanele care se ocupa de proiect au cerut fanilor sa trimita scrisori si alte suveniruri care vor fi pastrate in capsula alaturi de inregistrari, potrivit NME.com, conform NewsIn.

Vaduva fostului Beatles,Yoko Ono, a declarat ca este incantata sa sprijine efortul organizatorilor pentru ca astfel muzica si mesajele de pace si dragoste ale lui John Lennon sa fie impartasite cu generatiile urmatoare. Vaduva lui Lennon a adaugat ca este convinsa ca munca sotului sau, viata si visele acestuia, vor inspira generatiile viitoare pentru a putea trai intr-o lume mai buna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.