Vaduva lui John Lennon a anuntat ca se va opune din nou eliberarii lui Mark David Chapman, cel care in urma cu 30 de ani l-a asasinat pe sotul ei, John Lennon, dupa ce a aflat ca cererea de eliberare inaintata de criminal va fi analizata pentru a sasea oara luna viitoare.

Vaduva lui Lennon s-a opus constant eliberarii lui Chapman si a trimis o noua scrisoare comisiei care analizeaza cererea asasinului, a anuntat avocatul artistei japoneze, Peter Shukat, informeaza NewsIn.

Acesta a adaugat ca Yoko Ono a trimis comisiei aceeasi scrisoare pe care o trimite la fiecare doi ani, in care spune ca ii este teama ca eliberarea lui Chapman "va aduce din nou cosmarul, haosul si confuzia", pentru ca ea si cei doi fii ai sai nu se vor simti in siguranta pentru restul vietii.

Urmatoarea audiere a lui Chapman este programata pentru 9 august. Acesta este in prezent inchis in Attica Correctional Facility din apropierea orasului Buffalo, New York. Cererea pentru eliberare i-a fost refuzata de cinci ori pana in prezent.

Mark David Chapman, in prezent in varsta de 55 de ani, a fost condamnat pentru uciderea lui John Lennon la 20 de ani de inchisoare cu prelungire pe viata dupa ce si-a recunoscut vina.

John Lennon, care ar fi implinit in luna octombrie 70 de ani, a fost impuscat mortal pe 8 decembrie 1980, in fata locuintei sale din New York, in timp ce se intorcea acasa impreuna cu Yoko Ono, dupa o sesiune de inregistrari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.