Pelicula de actiune "The Karate Kid", care ii are in rolurile principale pe Jackie Chan si pe fiul lui Will Smith, Jaden, conduce clasamentul incasarilor de weekend din Statele Unite, cu 56 de milioane de dolari obtinuti din vanzarea de bilete.

Pelicula, regizata de Harald Zwart, este povestea unui pusti, Dre (Jaden Smith), pasionat de jocuri video care trebuie sa se adapteze situatiei atunci cand mama sa renunta la locul de munca din SUA si accepta unul in China. Baiatul se imprieteneste cu domnul Han (Jackie Chan), care il invata o multime de lucruri pentru a face fata derbedeilor de la noua sa scoala.

Pelicula va ajunge pe marile ecrane din Romania din 20 august, informeaza NewsIn.

Urmatoarele locuri in box-office sunt ocupate de pelicula de actiune "The A Team", cu Liam Neeson, Bradley Cooper si Jessica Biel in distributie, cu 26 de milioane din vanzarea de bilete, si de pelicula de animatie "Shrek Forever After", care a obtinut 15,8 milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.