Actrita americana Rue McClanahan a decedat in urma unui atac cerebral, la varsta de 76 de ani.

Rue McClanahan a devenit celebra datorita serialului de succes “The Golden Girls", in care a interpretat rolul tinerei sudiste Blanche, relateaza bbc.com.

Rue McClanahan, care a fost supusa unei interventii chirurgicale pe cord in 2009, este cea de-a treia actrita din distributia originala a serialului "The Golden Girls" care a decedat in ultimii ani.

Betty White este singura actrita din distributia originala, care mai traieste, dupa ce Estelle Getty si Bea Arthur decedand in 2008, respectiv in 2009.

Rue McClanahan a avut o cariera solida in teatru, inainte de a interpreta rolul Blanche Devereaux in serialul "The Golden Girls", care a debutat pe micile ecrane americane in 1985.

In 1987, rolul din “The Golden Girls" i-a adus un premiu Emmy.

Cinci ani dupa incheierea serialului "The Golden Girls", Rue McClanahan a jucat impreuna cu Betty White si cu Estelle Getty intr-un spin-off al serialului, intitulat "Golden Palace".

La inceputul carierei, in 1970, actrita a jucat alaturi de Bea Arthur in sitcomul "Maude".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.