Coldplace, cel mai bun tribute-band al trupei Coldplay din lume, va sustine concerte in Bucuresti, Sibiu si Arad.

Vizita trupei Coldplace debuteaza cu un concert in Club "The Silver Church" din Bucuresti, pe 10 iunie 2010, si va continua cu prestatii in Oldies Pub din Sibiu, pe 11 iunie, si in Club Pachouli din Arad, pe 12 iunie. Din programul de aproximativ 80 de minute nu vor lipsi "Viva la vida", "Fix you" sau "Clocks".Iin deschidere va canta trupa "Rain District".

Cei mai mari fani ai muzicii Coldplay, Coldplace reproduc cu succes pasiunea si feelingul ce rezulta din prestatiile live ale celebrei trupe. Coldplace au cantat in majoritatea cluburilor de profil din UK, Olanda, Belgia, dar si in Republica Dominicana sau Malta, unde au chiar si un fanclub. Anual, trupa sustine peste 100 de concerte, cu acordul oficial al formatiei Coldplay.

Biletele se gasesc in reteaua Magazinelor Diverta sau pe myticket.ro, la pretul de costa 25 ron, dar si la intrarea in club, 30 ron. Turneul este organizat de MTV, ProFm, Sublime Romania si tributebands.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.