Veste trista pentru toti barbatii din lume, mai ales pentru fanii inraiti ai lui Megan Fox: actrita si Brian Austin Green se vor casatori in curand!
Anuntul a fost facut de catre o sursa apropiata a cuplului, iar potrivit showbizspy.com, declaratia nu este doar un zvon fals, deoarece cuplul a promis ca va anunta nunta in urmatoarele saptamani. Pentru a intari aceasta declaratie, sursa a mai adaugat pentru E! News: "Megan tocmai si-a cumparat o casa luxoasa in LA, iar Brian sta impreuna cu ea de cateva saptamani",

Potrivit Tabu, cele doua vedete sunt impreuna din 2004, dar relatia lor a fost destul de zbuciumata, Megan si Brian s-au despartit si impacat de nenumarate ori in ultimii ani.


[
Megan Fox nu va mai juca in "Transformers 3"]

Recent actrita a declarat ca s-a hotarat sa nu mai joace in cea de-a treia parte a francizei de succes “Transformers”, informatia fiind facuta publica de purtatorul de cuvant al actritei, care a tinut sa precizeze ca Megan Fox a luat singura aceasta decizie si nicidecum regizorului Michael Bay, scrie femalefirst.co.uk.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.