Cantareata Lady Gaga este mentionata in clasamentul celor mai influenti oameni din lume intocmit de revista americana Time, alaturi de presedintele Braziliei Luiz Ignacio Lula da Silva, presedintele SUA Barack Obama si de fostul presedinte Bill Clinton.

Clasamentul Time este impartit pe categorii, Lady Gaga ocupand primul loc in sectiunea Artisti, unde este urmata de Conan O'Brien, Kathryn Bigelow si Oprah Winfrey. In clasamentul general Gaga ocupa locul 51, relateaza Newsin.

In fruntea clasamentului general este presedintele brazilian Luiz Ignacio Lula da Silva, care la categoria Lideri este urmat de J.T. Wang, directorul companiei taiwaneze Acer Group, amiralul Mike Mullen, seful Statului Major si de presedintele SUA Barack Obama.

La categoria Eroi, fruntas in clasament este Bill Clinton, urmat pe locul patru de actorul Ben Stiller, pe locul 10 de fotbalistul Didier Drogba si pe locul 19 de Serena Williams.

Clasamentul artistilor, condus de Lady Gaga, este completat de Robert Pattinson, actor devenit cunoscut in seria "Twilight" (locul sase), Prince (12), Elton John (17), Sandra Bullock (22) si regizorul James Cameron (locul 25).

Topul celor mai influenti lideri din lume


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.