Celebra cantareata americana Cher, in varsta de 63 de ani, a renuntat la gandul retragerii din showbizz si intentioneaza sa revina in prim-plan cu un nou album si un turneu mondial de promovare, potrivit presei internationale.

Artista lucreaza deja la piesele pentru noul disc, care vor servi si drept coloana sonora a filmului "Burlesque", relateaza NewsIn.

In plus, cu ocazia galei World Music Awards, care va avea loc pe 10 mai, la Monte Carlo, Cher va lansa si un single, intitulat "Already Been There".

Iar ca tabloul reintoarcerii sa fie complet, cantareata va pleca in turneu imediat dupa terminarea contractului cu cazinoul Caesar's Palace din Las Vegas.

Remarcata atat ca solista de muzica pop, cat si ca actrita, Cher are in palmares un premiu Emmy, un Grammy, un Oscar si trei Globuri de Aur. In 1998, artista si fostul ei sot, Sonny Bono, au primit o stea pe aleea celebritatilor din Los Angeles, Walk of Fame.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.